fbpx

Sydämellisesti tervetuloa


Outi

Parturi-kampaaja-meikkaaja-ekokampaaja-Keune kouluttaja

Suomi, Englanti

Tutustu Outin töihin instassa

Mallu

Parturi-kampaaja-meikkaaja

Moikka, mä olen Mallu. Oon 25 v. sitten valmistunut parturi-kampaaja. Mun erityisosaamiseeni kuuluvat pidennykset (sinetti, teippi ja mago), ja hiustenleikkaukset sekä värjäykset.

Olen tutustunut Keune-sarjoihin jo 20 v. sitten, aloittaessani heidän kouluttajanaan. Koulutin samalla myös Simply Natural-pidennysten tekemistä.

Lämpimästi tervetuloa penkkiini. Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva uusi lookki! 🙂

Suomi, Englanti

Tutustu Mallun töihin instassa

Krista

Parturi-kampaaja

Hei,
Olen Krista, parturi-kampaaja, ja toimin myös Keune-kouluttajana. Teen työni aina täydellä sydämellä. Rakastan tehdä värjäyksiä, permanentteja, leikkauksia ja kampauksiakin. Myös tuuhennokset kuuluvat palveluvalikoimaani. Koen tärkeäksi kouluttautua jatkuvasti, sillä näin pystyn palvelemaan juuri sinua parhaiten. Nähdään pian!

Suomi, Englanti, Saksa

Tutustu Kristan töihin instassa

Ernest

Parturi – kampaaja

Englanti, (Suomi)


Satu

Kosmetologi

Satu tässä hei!

Siinä missä tarvitset empaattista ihonhoitajaa, niin tässä sinulle sellainen. Kasvohoidot, hieronnat, meikkaukset ja sokeroinnit ovat lempitöitäni. Hoitokokonaisuus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tervetuloa rentoutumaan.

Suomi, Englanti

Tutustu Satun töihin instassa

Eija

Energiahoitaja

Hei Olen Eija Laakso ja olen reiki- ja energiahoitaja.  
Ensimmäisen reikikurssini kävin parikymmentä vuotta sitten ja sen jälkeen innostuin opettelemaan ja tekemään muitakin hoitomuotoja. Valmistuin myös pari vuotta sitten uniohjaajaksi. Teen energiahoitoja, jossa yhdistelen tarpeen mukaan reikiä, kehohoitoa, aura healingia ja kvanttikosketushoitoa. 

Tutustu Eijan työhön instassa