fbpx

Outi

Parturi-kampaaja-meikkaaja-ekokampaaja

Suomi, Englanti

Linda

Parturi-kampaaja

Pitkät hiukset ovat intohimoni. Pidennykset teippi-, sinetti-, ja magotekniikoilla. Rakastan värjäämistä, leikkaamista,.. ja oikeastaan kaikkea mitä hiuksista saa aikaan.

Suomi, Ruotsi, Englanti

Mallu

Parturi-kampaaja-meikkaaja

Moikka, mä olen Mallu. Oon 25 v. sitten valmistunut parturi-kampaaja. Mun erityisosaamiseeni kuuluvat pidennykset (sinetti, teippi ja mago), ja hiustenleikkaukset sekä värjäykset.

Olen tutustunut Keune-sarjoihin jo 20 v. sitten, aloittaessani heidän kouluttajanaan. Koulutin samalla myös Simply Natural-pidennysten tekemistä.

Lämpimästi tervetuloa penkkiini. Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva uusi lookki! 🙂

Suomi, Englanti

Krista

Parturi-kampaaja

Hei,
Olen Krista, oon valmistunut parturi-kampaajaksi 2013.  Teen työni aina täydellä sydämellä, minun penkissäni luonnistuu mm. hiusten hoitopalvelut, värjäykset, leikkaukset sekä isommatkin muutokset. Koen tärkeäksi kouluttautua jatkuvasti, sillä näin pystyn palvelemaan juuri sinua parhaiten.Nähdään pian!

Suomi, Englanti, Saksa

Aino

Meikkaaja-Maskeeraaja,

Parturi-kampaaja opiskelija

Hola,
Olen Aino, ammatiltani meikkaaja-maskeeraaja, tällä hetkellä opiskelen myös parturi-kampaajaksi. Tarvitsetko päivämeikkiä tai juhla- lookkia, minulta onnistuu niin kauneus-, että teemameikit. Tällä hetkellä kaikki minun tekemät parturi-kampaaja palvelut -30%.
Iloisin mielin odottelen sua. 🙂

Suomi, Englanti

Amira

Sky-Kosmetologi

Hei! Olen Amira, SKY kosmetologi. Olen tehnyt pitkän uran koneelliseen hoitojen sekä esteettisten hoitojen parissa, mutta myös hemmotteluhoidot, pedikyyrit, vartalohoidot ym ovat lähellä sydäntäni. Palvelen teitä vahvalla ammattitaidolla sekä hoitajan sydämellä 🧡

Suomi, Englanti