fbpx

Sydämellisesti tervetuloa


Outi

Parturi-kampaaja-meikkaaja-ekokampaaja

Suomi, Englanti


Mallu

Parturi-kampaaja-meikkaaja

Moikka, mä olen Mallu. Oon 25 v. sitten valmistunut parturi-kampaaja. Mun erityisosaamiseeni kuuluvat pidennykset (sinetti, teippi ja mago), ja hiustenleikkaukset sekä värjäykset.

Olen tutustunut Keune-sarjoihin jo 20 v. sitten, aloittaessani heidän kouluttajanaan. Koulutin samalla myös Simply Natural-pidennysten tekemistä.

Lämpimästi tervetuloa penkkiini. Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva uusi lookki! 🙂

Suomi, Englanti


Krista

Parturi-kampaaja

Hei,
Olen Krista, oon valmistunut parturi-kampaajaksi 2013.  Teen työni aina täydellä sydämellä, minun penkissäni luonnistuu mm. hiusten hoitopalvelut, värjäykset, leikkaukset sekä isommatkin muutokset. Koen tärkeäksi kouluttautua jatkuvasti, sillä näin pystyn palvelemaan juuri sinua parhaiten.Nähdään pian!

Suomi, Englanti, Saksa


Linda

Parturi-kampaaja

Pitkät hiukset ovat intohimoni. Pidennykset teippi-, sinetti-, ja magotekniikoilla. Rakastan värjäämistä, leikkaamista,.. ja oikeastaan kaikkea mitä hiuksista saa aikaan.

Suomi, Ruotsi, Englanti


Amira

Kosmetologi

Hei! Olen Amira, kosmetologi. Olen tehnyt pitkän uran koneelliseen hoitojen sekä esteettisten hoitojen parissa, mutta myös hemmotteluhoidot, pedikyyrit, vartalohoidot ym ovat lähellä sydäntäni. Palvelen teitä vahvalla ammattitaidolla sekä hoitajan sydämellä 🧡

Suomi, Englanti


Eija

Energiahoitaja

Hei Olen Eija Laakso ja olen reiki- ja energiahoitaja.  
Ensimmäisen reikikurssini kävin parikymmentä vuotta sitten ja sen jälkeen innostuin opettelemaan ja tekemään muitakin hoitomuotoja. Valmistuin myös pari vuotta sitten uniohjaajaksi. Teen energiahoitoja, jossa yhdistelen tarpeen mukaan reikiä, kehohoitoa, aura healingia ja kvanttikosketushoitoa.