fbpx

Bombon beautyroom,

Helmikuun kampanja:


HOITOMENU

parasta ihollesi

EXUVIANCE-KASVOHOIDOT

Huomioitavaa ennen hoidon aloittamista

 • Hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille – iästä tai sukupuolesta riippumatta.
 • Kerro ihoterapeutillesi mahdollisista lääkkeistä tai muista hoitoon vaikuttavista seikoista.
 • Parran tulee olla ajettu, mutta sitä ei saa ajaa samana päivänä.
 • Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona – kerromme miten.
 • Peruuttamattomasta ajasta peritään maksu. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Jokaisessa kasvohoidossa teemme sinulle ihoanalyysin, jonka perusteella hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Katsomme sinulle jatko- ja kotihoitosuositukset, sekä kotihoitotuotteet parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi voimme halutessasi tasoittaa ja suojata ihosi laadukkaalla Jane Iredalen mineraalimeikkipohjalla.

Exuviance Basic (kesto noin 45min)

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance Classic  (kesto noin 75min)

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, kasvo- ja kaulahieronta, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance De Luxe (kesto noin 90min)

Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa. Lopuksi muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvo-, kaula-, dekoltee- ja olkapäähieronta, kultanaamio, käsihieronta, päivävoide.

Exuviance Radiance Peel- kasvohoito (A-vitamiinikuorinta) 30min/ 90€

Exuviance A-vitamiinihoito, joka uudistaa ihoa voimakkaasti. Tämä Exuviance-kasvohoito soveltuu aikuisemmalle iholle (+25) , jossa halutaan hoitaa esim. pigmentaatiota, aknearpia, veltostuneisuutta ja muita ikääntymisen merkkejä. Kosmetologi tekee ihoanalyysin ja arvion hoidon soveltuvuudesta iholle sekä ohjeistaa asiakkaan jälkihoidon vaiheissa. A-vitamiini kuorinta jätetään hoidon päätteeksi iholle ja asiakas pesee sen kosmetologin ohjeistuksen mukaan iholta pois 3-8 tunnin sisällä. Kotihoitoa jatketaan kosmetologin ohjeistuksen mukaan. HUOM! Iholla saattaa esiintyä punoitusta, kirvelyä ja ihon hilseilyä hoitoa seuraavan viikon sisällä.
30 minuutin Radiance Peel – kasvohoitoon sisältyy

 • Ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Naamio
 • A-vitamiinikuorinta

Exuviance Radiance Peel –kasvohoito (A-vitamiinikuorinta)/ ylläpitohoito 30min/75€

Lisukkeet

KASVOHOITOIHIN

Led photon-valohoito,

on ihoa luonnollisesti uudistava, lääketieteellisesti tutkittu valohoito. biovalohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Heleyttää ihoa välittömästi sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Led photon valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Led photon valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle iholle, couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. Led photon valohoito nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia. Led-valohoito voidaan tehdä exuviance hoitojen sekä koneellisten hoitojen yhteydessä.

Kylmähoito koko kasvoille.

Ihon pinta viilennetään” kylmävasaralla”. Pintaverenkierto elpyy, ihon väri paranee ja iho kiinteytyy.


Lämminhoito koko kasvoille.

Kasvojen lihaksia rentoutetaan ”lämpövasaralla”. Kasvot sekä dekoltee rentoutuvat, verenkierto elpyy. Voidaan käsitellä myös niskan aluetta. 
Voidaan käyttää myös tehostamaan hierontaa.


Diatermia


Diatermialla poistetaan helposti ja vaivattomasti kiusalliset varsiluomet eli fibroomat. Diatermia toimenpide sopii muiden hoitojen yhteyteen.

Korkeataajuus hoito

Korkeataajuushoitoa suositellaan erityisesti tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, desinfioi tehokkaasti tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä ja helpottaa aineiden imeytymistä. Sillä on myös vanhenevaan ihoon ihon toimintoja aktivoiva vaikutus. hoito voidaan tehdä Exuviance  kasvohoidon hoidon yhteydessä 

Galvaaninen korkeataajuushoito

soveltuu: 

Kuivan ihon hoito  

-Vanhemisen merkkien häivyttäminen

– ihon virkistäminen

-Solujen aineenvaihdon virkistäminen

Ultraääni imeytys 

Ultraäänellä imeytetyt tehoaineet tunkeutuvat kudokseen sekä solukalvojen läpi. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta.  Annetusta tehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät. Ultraäänellä voidaan myös vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa. Ultraääni hoitoa voidaan käyttää muiden hoitojen lisäksi vahvistamaanja ravitsemaan ihoa.

Konehoito kokonaisuudet

IHON MUOKKAUKSEEN

Timanttimikrohionta

 Timanttimikrohionta korjaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kuorimalla ihon ulointa kuollutta kerrosta. Timanttimikrohionnalla voidaan hoitaa juonteita ja auringonvalon aiheuttamia muutoksia, kuten myös akne- ja muita arpia. hoito kuorii ihosolukkoa ihon pinnalta, puhdistaa huokosia sekä tukkeumia ja aktivoi paikallista verenkiertoa sekä kollageenin tuotantoa.  Timanttimikrohionta tasoittaa ja kirkastaa ihoa jo ensimmäisellä hoitokerralla- paras tulos saadaan sarjahoitona.

Mitä timanttihionta hoitaa:

-veltostunutta kasvojen ihoa, parantaa ihon väriä
-Tukkoista ihoa, mustapäitä ja miliumeja
-Auringon vaurioittamaa ihoa 
-vähentää talineritystä ja komedojen muodostumista akne ihossa
-Tasoittaa ihoalueiden hukosten koko eroja-,sileämpi iho.

Ultraäänikasvohoito

Kivuton ihonpuhdistus. Ei mekaanista ärsytystä, Hellävarainen syväpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Ihon puhdistukseen käytetään ultraääntä, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan sekä irrottaa kuolleet ihosolut. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja ihosta saattaa nousta vielä vuorokauden ajan epäpuhtauksia. se on täysin normaalia, kun iho syväpuhdistetaan.Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.   Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia.​

 • Tehokas ihonpuhdistus
 • Syväpuhdistava 
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Vähentää tehokkaasti mustapäitä ja talia
 • Uudistaa sekä heleyttää ihoa
 • Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
 • rauhoittaa aknea-vaalentaa pigmentaatiota
 • Kosteuttaa ja raikastaa ihoa-parantaa aineenvaihduntaa

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

 helpottaa arkeasi: kestovärjäys nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Väri kestää 3–4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia.

Ripsiväriä voi käyttää, mutta käyttöä helpottaa, kun ripset ovat juuresta asti tummat.

Ripsien kestotaivutus – NOUVEAU LASHES ja kestovärjäys

Kulmien laminointi + värjäys – Brow lift +eyebrow dyeing

Sarjahoidot

PARHAAN TULOKSEN SAAVUTTAMISEKSI

Ensimmäisellä hoitokerralla suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukainen hoitokokonaisuus. Sarjahoidoilla saadaan parempia ja pitkäaikaisempia tuloksia. Suositellaan ongelmaihosta kärsiville, intensiivisenä 4-6 hoitokerran sarjana. Tapauksesta riippuen pidempäänkin. Hoidoissa käydään n. kerran viikossa. Jotta tulokset säilyvät, suosittelemme ylläpitohoidoissa käyntiä kerran kuukaudessa.

Kun käyt vähintään viiden kerran sarjan, saat:

-15% koko hoitojaksosta

-10% kotihoitotuotteista

Jalkahoidot


Klassinen jalkahoito

Perusteellinen jalkahoito, joka sisältää: jalkakylvyn, kovettumien ja kynsien hoidon sekä mini hieronnan ajan puitteissa. Kynsien lakkaus asiakkaan halutessa kuuluu hintaan.( Kynsien lakkaus talvikaudella asiakkaan omalla vastuulla. kengät ja sukat voivat sotkea lakan. ) 

Golden Trace erikoisjalkahoito

Jalkahoito ”Golden Trace” on muihin pedikyyreihin verrattuna täydellinen ”vauvaiho” jalkahoito..”Golden Trace” on pedikyyri, joka suoritetaan käyttämällä erityisiä hedelmähappoja. Tämän hoidon tärkeimmät aineosat ovat miselli ja hedelmähapot. Ne edistävät myös karkean ihon täydellistä ja hellävaraista poistamista jaloista, kosteuttamalla ja pehmentämällä kuivan ja halkeilevan ihon. sopii täydellisesti jokaiseen vuodenaikaan.
-Poistaa jopa syvät halkeamat kantapäästä ja varpaista,
säätää hikoilua jalkojen iholla.,kuorii kuolleen solukon pois, iho hengittää paremmin.
-Kosteuttaa ihoa ja edistää kudosten uudistumista.
-Kemiallinen jalkahoitomenetelmä,
sopii erittäin herkälle iholle,
-Luonnollisen koostumuksen ansiosta sopii raskaana oleville naisille.

Käsihoidot

Käsihoito

Kauniit kosteutetut kädet – ylellinen käsihoito antaa käsille täysin uuden ilmeen.

Hoito sisältää:

-Hoitava ja pehmentävä kylpy käsille

-Kuorinta

-Naamio

-Hieronta

-kynsinauhojen hoito ja muotoilu sekä kynsien viilaus.

Vartalohoidot

HEMMOTTELE ITSEÄSI

Klassinen hieronta ja kuivaharjaus vartalolle (90 min)

Rentouttava hemmotteluhetki kokovartalohieronnalla, joka kuivaharjauksen kanssa vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa kuorien ihoa kevyesti.

Kuumakivihieronta

Selälle (30 min)

Vartalolle (60min)

Hoidossa ihoa hierotaan luonnon muovaamilla tuliperäisillä basalttikivillä, joiden lämpö yhdessä klassisilla hierontaotteilla vähentää stressiä ja unettomuutta, energisoi ja puhdistaa kehoa. Hoitoa suositellaankin etenkin henkilöille, jotka kärsivät heikosta ääreisverenkierrosta tai kroonisista lihaskivuista.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä, koska runsas veden nauttiminen tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja lisää näin hoidon vaikutusta.

Rentouttava kasvohieronta (30min)

Hoidossa hierotaan kasvot, niska ja hartiat.

Vartalosokerointi ja -vahaus

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 • 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita
 • ei ole testattu eläimillä
 • sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa
 • sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • hygieeninen
 • karvankasvu vähentyy ja heikentyy
 • ei tartu eläviin ihosoluihin, joten myös intiimialueelta saadaan karvat turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua

Karvanpoisto vahalla

Vaha on turvallinen ja tehokas tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Säännöllisen vahauksen seurauksena karvojen kasvu hidastuu ja vähenee. Vahaamalla karvat pysyvät poissa reilusta viikosta jopa yli kuukauteen. Vahalla karvat voi poistaa sääristä, reisistä, kainaloista, bikinirajoista sekä kasvoista