fbpx


HOITOMENU

parasta ihollesi

EXUVIANCE-KASVOHOIDOT

Huomioitavaa ennen hoidon aloittamista

 • Hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille – iästä tai sukupuolesta riippumatta.
 • Kerro ihoterapeutillesi mahdollisista lääkkeistä tai muista hoitoon vaikuttavista seikoista.
 • Parran tulee olla ajettu, mutta sitä ei saa ajaa samana päivänä.
 • Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona – kerromme miten.
 • Peruuttamattomasta ajasta peritään maksu. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Jokaisessa kasvohoidossa teemme sinulle ihoanalyysin, jonka perusteella hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Katsomme sinulle jatko- ja kotihoitosuositukset, sekä kotihoitotuotteet parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi voimme halutessasi tasoittaa ja suojata ihosi laadukkaalla Jane Iredalen mineraalimeikkipohjalla.

Exuviance Basic (45min)

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance Classic  (60 min)

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, erikoiskäsittely (mekaaninen ihonpuhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus, timanttihionta tai kasvohieronta), hartiahieronta, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance De Luxe (90min)

Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa. Lopuksi muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, erikoiskäsittely (mekaaninen puhdistus, ultraääni-ihonpuhdistus tai timanttihionta), kasvohieronta, hartiahieronta, kultanaamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance Radiance Peel -retinolikasvohoito (A-vitamiinikuorinta)

Kuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille.  Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Hoitoa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon ja heikentyneeseen jäntevyyteen.
Kuorinta vähentää aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota.

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona 8h jälkeen ihoterapeutin ohjeiden mukaan.
Ihon hilseily näkyy normaalisti noin 2-4 päivää kuorinnan jälkeen ja voi kestää noin 2-5 päivää. Hilseilyn voimakkuus voi vaihdella eri henkilöillä. Joillain iho ei hilseile lainkaan, mutta hoidolla on silti sama tehokas vaikutus. Viikon jälkeen iho hehkuu jäntevämpänä ja sileämpänä.


Exuviance Radiance Peel – retinolikasvohoito 60min/138€

 • Ihoanalyysi
 • Ihon alkupuhdistus
 • Kasvohieronta
 • Kasvonaamio
 • Radiance Peel -kuorintanesteen levitys iholle
 • Hoito viimeistellään kosteusvoiteella

Exuviance Radiance Peel -retinolikuorinta 30min/80€

 • Ihoanalyysi
 • Ihon alkupuhdistus
 • Radiance Peel -kuorintanesteen levitys iholle
 • Hoito viimeistellään kosteusvoiteella

Lisukkeet

KASVOHOITOIHIN

Led Photon-valohoito

Ihoa luonnollisesti uudistava, lääketieteellisesti tutkittu valohoito. biovalohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Heleyttää ihoa välittömästi sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Led photon valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Led photon valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle iholle, couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. Led photon valohoito nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia. Led-valohoito voidaan tehdä exuviance hoitojen sekä koneellisten hoitojen yhteydessä.

Kylmähoito kasvoille

Ihon pinta viilennetään” kylmävasaralla”. Pintaverenkierto elpyy, ihon väri paranee ja iho kiinteytyy.


Lämminhoito kasvoille

Kasvojen lihaksia rentoutetaan ”lämpövasaralla”. Kasvot sekä dekoltee rentoutuvat, verenkierto elpyy. Voidaan käsitellä myös niskan aluetta. 
Voidaan käyttää myös tehostamaan hierontaa.


Diatermia


Diatermialla poistetaan helposti ja vaivattomasti kiusalliset varsiluomet eli fibroomat. Diatermia toimenpide sopii muiden hoitojen yhteyteen.

Korkeataajuus käsittely

Korkeataajuushoitoa suositellaan erityisesti tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, desinfioi tehokkaasti tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä ja helpottaa aineiden imeytymistä. Sillä on myös vanhenevaan ihoon ihon toimintoja aktivoiva vaikutus. hoito voidaan tehdä Exuviance  kasvohoidon hoidon yhteydessä 

Galvaaninen korkeataajuushoito

soveltuu: 

Kuivan ihon hoito  

-Vanhemisen merkkien häivyttäminen

– ihon virkistäminen

-Solujen aineenvaihdon virkistäminen

Ultraääni imeytys 

Ultraäänellä imeytetyt tehoaineet tunkeutuvat kudokseen sekä solukalvojen läpi. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta.  Annetusta tehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät. Ultraäänellä voidaan myös vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa. Ultraääni hoitoa voidaan käyttää muiden hoitojen lisäksi vahvistamaanja ravitsemaan ihoa.

Konehoito kokonaisuudet

IHON MUOKKAUKSEEN

Mikroneulaus

on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa  kiinteytystä kaipaava ihoa, arpia, auringon aiheuttamia vaurioita, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhtauksia tai couperosaa.

Mikroneulauksella aikaan saatu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti, Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen.  Hoitoa suositellaan noin  3-5 kerran hoitosarjana 4 viikon välein.

 • Ikämuutokset, rypyt,juonteet, veltostunut ohentunut iho
 • Pigmenttimuutokset,maksaläiskät
 • Laajentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet,miiliumit
 • Arvet 
 • Couperosa ja rosacea

Iho palautuu nopeasti ja  jälkivaikutukset kuten punoitus ja kuumotus häviävät 24- 48 tunnin kuluessa. 

Hoidon jälkeen iholla esiintyy yleensä punoitusta, ihon pinnan karheutta ja hilseilyä. Joissain tapauksissa turvotusta, kosketusherkkyyttä, kihelmöintiä ja kutinaa. Tämä kaikki on täysin normaalia neulaushoidon jälkeen.

Ihon hoito kotona :

 • Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.
 • Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan
 • Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja.
 • Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa
 • Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti
 • Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta min.SK30
 • Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon
 • Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua
 • Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan

Kasvot 185€

Kasvot ja kaula 200€

Kasvot kaula ja decolde 225€

 ProFacial

ProFacialin sanotaan auttavan parantamaan ihon rakennetta, sävyä ja ulkonäköä. Tämä johtuu syvästä kuorinnasta, joka puhdistaa huokosesi, poistaa lian ja mahdollistaa ihosi tyypille räätälöityjen seerumien paremman imeytymisen.

 ProFacial aknelle

Tällä hetkellä ei ole kliinisiä tutkimuksia, joissa korostettaisiin  ProFacialin etuja aknelle, mutta  Pro hydrafacial auttaa poistamaan tulehdus bakteereja iholta ja rauhoittaa talintuotantoa.

Mikrodermabraatiotekniikoita on kuitenkin pitkään pidetty tehokkaina sekä aknen että aknearpien hoidossa. Tämä johtuu todennäköisesti syvästä kuorinnasta, joka auttaa poistamaan huokosia tukkivat ihosolut.

 ProFacial mustapäille

Kuolleet ihosolut myötävaikuttavat myös mustapäihin. Tämä ei-tulehduksellinen aknetyyppi voi hyötyä samoista kuorinta- ja uuttomenetelmistä, joita käytetään  ProFacialissa, mustapäät poistuvat huokosista tehokkaasti.

 ProFacial ruusufinnille

Voi olla vaikea löytää tarpeeksi turvallisia kosmeettisia hoitoja tälle herkälle ihosairaudelle. Vaikka tarvitaan enemmän tutkimuksia  ProFacialin turvallisuuden ja tehokkuuden osoittamiseksi ruusufinni, vuonna 2006 tehty tutkimus paljasti, että samanlaiset tekniikat voivat hyödyttää papulopustulaarista ruusufinniä.

 ProFacial ikääntymistä estäviin ongelmiin

Pieni vuonna 2008 tehty tutkimus 20 naisen luotettavasta lähteestä havaitsi, että HydraFacial-hoitoja saaneilla oli vähemmän ikääntymisen merkkejä kuin niillä, jotka käyttivät pelkästään seerumeja. Vaikutuksiin sisältyi pienentynyt huokoskoko, vähemmän hyperpigmentaatiota ja pienentyneet hienot juonteet.

 • Rypyt, juonteet
 • Kiinteyden ja kimmoisuuden puute
 • Kuiva ja pintakuiva iho
 • Samea ihon sävy, eloton iho
 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset
 • Epätasainen ihon sävy
 • Epäpuhdas, tukkeutunut iho
 • Rasvainen ja kiiltelevä iho
 • Suurentuneet ihohuokoset

 ProFacial Basic – kaikille ihotyypeille 105€

 ProFacial DeepClean – puhdistava hoito tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle 145€

 ProFacial Anti-Age – tehohoito todellista elinvoimaa ja kiinteytystä kaipaavalle iholle 165€

Timanttimikrohionta

 Timanttimikrohionta korjaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kuorimalla ihon ulointa kuollutta kerrosta. Timanttimikrohionnalla voidaan hoitaa juonteita ja auringonvalon aiheuttamia muutoksia, kuten myös akne- ja muita arpia. hoito kuorii ihosolukkoa ihon pinnalta, puhdistaa huokosia sekä tukkeumia ja aktivoi paikallista verenkiertoa sekä kollageenin tuotantoa.  Timanttimikrohionta tasoittaa ja kirkastaa ihoa jo ensimmäisellä hoitokerralla- paras tulos saadaan sarjahoitona.

Timanttihionta hoitaa:

-veltostunutta kasvojen ihoa, parantaa ihon väriä
-Tukkoista ihoa, mustapäitä ja miliumeja
-Auringon vaurioittamaa ihoa 
-vähentää talineritystä ja komedojen muodostumista akne ihossa
-Tasoittaa ihoalueiden hukosten koko eroja-,sileämpi iho.

Ultraääni ihonpuhdistus

Kivuton ihonpuhdistus. Ei mekaanista ärsytystä, Hellävarainen syväpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Ihon puhdistukseen käytetään ultraääntä, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan sekä irrottaa kuolleet ihosolut. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja ihosta saattaa nousta vielä vuorokauden ajan epäpuhtauksia. se on täysin normaalia, kun iho syväpuhdistetaan.Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.   Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia.​

 • Tehokas ihonpuhdistus
 • Syväpuhdistava 
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Vähentää tehokkaasti mustapäitä ja talia
 • Uudistaa sekä heleyttää ihoa
 • Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
 • rauhoittaa aknea-vaalentaa pigmentaatiota
 • Kosteuttaa ja raikastaa ihoa-parantaa aineenvaihduntaa

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

 helpottaa arkeasi: kestovärjäys nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Väri kestää 3–4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia.

Ripsiväriä voi käyttää, mutta käyttöä helpottaa, kun ripset ovat juuresta asti tummat.

Ripsien kestotaivutus – YUMI Lashes ja kestovärjäys

Kulmien laminointi + värjäys – Brow lift +eyebrow dyeing

Sarjahoidot

PARHAAN TULOKSEN SAAVUTTAMISEKSI

Ensimmäisellä hoitokerralla suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukainen hoitokokonaisuus. Sarjahoidoilla saadaan parempia ja pitkäaikaisempia tuloksia. Suositellaan ongelmaihosta kärsiville, intensiivisenä 4-6 hoitokerran sarjana. Tapauksesta riippuen pidempäänkin. Hoidoissa käydään n. kerran viikossa. Jotta tulokset säilyvät, suosittelemme ylläpitohoidoissa käyntiä kerran kuukaudessa.

Kun käyt vähintään viiden kerran sarjan, saat:

-15% koko hoitojaksosta

-10% kotihoitotuotteista

Jalkahoidot


Klassinen jalkahoito

Perusteellinen jalkahoito, joka sisältää: jalkakylvyn, kovettumien ja kynsien hoidon sekä mini hieronnan ajan puitteissa. Kynsien lakkaus asiakkaan halutessa kuuluu hintaan.( Kynsien lakkaus talvikaudella asiakkaan omalla vastuulla. kengät ja sukat voivat sotkea lakan. ) 

Golden Trace erikoisjalkahoito

Jalkahoito ”Golden Trace” on muihin pedikyyreihin verrattuna täydellinen ”vauvaiho” jalkahoito..”Golden Trace” on pedikyyri, joka suoritetaan käyttämällä erityisiä hedelmähappoja. Tämän hoidon tärkeimmät aineosat ovat miselli ja hedelmähapot. Ne edistävät myös karkean ihon täydellistä ja hellävaraista poistamista jaloista, kosteuttamalla ja pehmentämällä kuivan ja halkeilevan ihon. sopii täydellisesti jokaiseen vuodenaikaan.
-Poistaa jopa syvät halkeamat kantapäästä ja varpaista,
säätää hikoilua jalkojen iholla.,kuorii kuolleen solukon pois, iho hengittää paremmin.
-Kosteuttaa ihoa ja edistää kudosten uudistumista.
-Kemiallinen jalkahoitomenetelmä,
sopii erittäin herkälle iholle,
-Luonnollisen koostumuksen ansiosta sopii raskaana oleville naisille.

Lämmin parafiinihoito jaloille

Soveltuu erinomaisesti kuivien jalkojen hoidoksi, ja on myös hemmotteleva lisähoito muiden hoitojen yhteydessä.

50€ / 30min

Käsihoidot

Käsihoito

Kauniit kosteutetut kädet – ylellinen käsihoito antaa käsille täysin uuden ilmeen.

Hoito sisältää:

-Hoitava ja pehmentävä kylpy käsille

-Kuorinta

-Naamio

-Hieronta

-kynsinauhojen hoito ja muotoilu sekä kynsien viilaus.

Lämmin parafiinihoito käsille

Soveltuu erinomaisesti kuivien käsien hoidoksi, ja on myös hemmotteleva lisähoito muiden hoitojen, tai vaikkapa hiusten värjäyksen yhteydessä.

38€ / 30min.

Vartalohoidot

HEMMOTTELE ITSEÄSI

Klassinen hieronta ja kuivaharjaus vartalolle (90 min)

Rentouttava hemmotteluhetki kokovartalohieronnalla, joka kuivaharjauksen kanssa vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa kuorien ihoa kevyesti.

Kuumakivihieronta

Selälle (30 min)

Vartalolle (60min)

Hoidossa ihoa hierotaan luonnon muovaamilla tuliperäisillä basalttikivillä, joiden lämpö yhdessä klassisilla hierontaotteilla vähentää stressiä ja unettomuutta, energisoi ja puhdistaa kehoa. Hoitoa suositellaankin etenkin henkilöille, jotka kärsivät heikosta ääreisverenkierrosta tai kroonisista lihaskivuista.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä, koska runsas veden nauttiminen tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja lisää näin hoidon vaikutusta.

Rentouttava kasvohieronta (30min)

Hoidossa hierotaan kasvot, niska ja hartiat.

Vartalosokerointi ja -vahaus

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 • 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita
 • ei ole testattu eläimillä
 • sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa
 • sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • hygieeninen
 • karvankasvu vähentyy ja heikentyy
 • ei tartu eläviin ihosoluihin, joten myös intiimialueelta saadaan karvat turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua

Karvanpoisto vahalla

Vaha on turvallinen ja tehokas tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Säännöllisen vahauksen seurauksena karvojen kasvu hidastuu ja vähenee. Vahaamalla karvat pysyvät poissa reilusta viikosta jopa yli kuukauteen. Vahalla karvat voi poistaa sääristä, reisistä, kainaloista, bikinirajoista sekä kasvoista