fbpx
Hinnastot Hair artist Bombón

Hinnasto

Reiki- ja Energiahoidoille

Hei

Olen Eija Laakso ja aloittanut Hair Artist Bombonin hoitotilassa reiki- ja energiahoitajana.

Olen parikymmenen vuoden kokemuksella energiahoitaja, reikihoitaja ja -opettaja ja luova uniohjaaja. Hoidoissa yhdistelen tarpeen mukaan reikiä, kehohoitoa, aura healingia ja kvanttikosketushoitoa. Lisäksi olen ohjannut henkilökohtaisesti ja ryhmille meditaation, levollisen unen ja virtaavan hengityksen menetelmiä ja vetänyt uniryhmiä.


Reiki-/ energiahoito 30min/ 60min/ 90min

Monet ovat kokeneet kipujen ja särkyjen vähenevän ja lihasten jännitysten laukeavan hoidon vaikutuksesta.

Hoidot voivat laukaista elämän aikana kertyneitä jumeja, selkiyttää mielen rakennelmia ja poistaa kokemusten aiheuttamia esteitä. 


Yksilöllinen hengitys- ja rentoutushoito 60 min

Hoito sopii kiireiseen ja stressaantuneeseen oloon, kun päivät ovat suorittamista ja yöuni on häiriintynyt.  Saat hoidon lisäksi henkilökohtaisia ohjeita hengitykseen ja rentoutumiseen.  

Hoidossa kehon liikkeiden ja hengityksen avulla autetaan purkamaan jännityksiä ja vahvistetaan kehon luonnollista energiavirtausta tasapainoisemmaksi. Jännitykset aiheutuvat vääristä työasennoista ja staattisesta lihaskuormituksesta. Ne voivat myös kertoa kehomuistiin jääneistä traumaattisista kokemuksista ja lukittuneista tunteista. Lempeällä ohjauksella ja kosketuksella annetaan keholle lupa hellittää.

Hengityksellä on suuri vaikutus hyvinvointiimme. Jännittyneisyys johtaa usein pinnalliseen hengitykseen eikä keho pääse vapautumaan. Stressi pahentaa tilannetta. Kaikki tämä vaikuttaa jaksamiseen ja nukkumiseen. Kun pystymme tietoisesti ohjaamaan hengitystämme ja muuttamaan sen elinvoimaisemmaksi päivittäisessä elämässä, voimme rentoutua, kohdata stressitilanteita rauhallisemmin ja nukahtaa levollisemmin.


Sivustolta www.kiseki.fi voit lukea lisää hoidoista. Voit ottaa myös yhteyttä, niin jutellaan.
Hoidon alussa käydään läpi hoidettavan tilanne ja sen mukaisesti sovelletaan eri hoitomuotoja. 

Jos energiahoidot kutsuvat, niin varaathan ajan. 


Tervetuloa

- Eija

Hinnat

Reiki-/ energiahoito 30min………………..35€

Reiki-/ energiahoito 60min………………..65€

Reiki-/ energiahoito 75min………………..85€

Yksilöllinen hengitys- ja rentoutushoito 60 min……… 90 €